Totalt antall sidevisninger

søndag 10. februar 2013

HJEMMELAGET SITTEBENK,godt i gang

Etter en uke med influensa i hus,er det deilig å være på bedringens vei)Slitsomt å være syk,når det er så mye en gjerne ville gjordt! Men prosjektene har ikke stoppet opp,bare tatt litt lengre tid .... Snekring av  spisestue og benk nærmer seg slutten!  Ferdig med benken,den skal bare males : bena i farge matrix(grå) og beises på toppen med patina grå.Veldig fornøyd så langt ihvertfall! Fremgangsmåten kommer i neste innlegg.Fortsatt god søndag ønskes til  alle)

4 kommentarer:

 1. Så utrolig fin! Jeg har også lyst til å lage benk til spisebordet vårt, men har liksom ikke funnet helt den jeg vil ha..før nå! Har du noe oppskrift til benken, mål osv?!:-)
  Hva slags materiale brukte du?:)

  Anette:)

  SvarSlett
 2. Det skal jeg svare deg korrekt på når jeg er tilbake fra vinterferien,hyggelig at du likte)

  SvarSlett
 3. Hei igjen,her kommer framgangsmåte:Vi brukte Gran ifra byggmax,syns de er billigst på materiale.1,90 cm lang og 45 cm høy er benken.Midtstolpen i krysset 9,5 cm bred#3,5 cm.Plankene til å sitte på 36 mm tykkelse,da passet det akkuratt med to for å få riktig bredde på benken.Klossene nederst 9cm*4,9 cm,planken over 22 cm *5.Lykke til med bygging!! Ps,vi tar også imot bestilling av benk og spisestue hvis det trengs)

  SvarSlett