Totalt antall sidevisninger

lørdag 11. mai 2013

Sittebenk fremgangsmåte

Tenkte å dele fremgangsmåten på sittebenken vi lagde for en stund siden.Det er enkelt og billig, selve benken kostet 150 kroner i materialer. Det er så gøy å få noe som passer perfekt i størrelse og utseende! Lista med ting jeg vil snekre , har blitt lang! Og nå ønsker jeg en spesiell sag som er lettere å jobbe med .  
    Her kommer fremgangsmåten:
 * dra å kjøpe materiale. Benken er 190 cm lang og da blir det ca 3,4 plasser. Sittehøyde 45 cm. Plankene til å sitte på er 3,6 cm gange 14,5 cm. Da passer det perfekt med to planker i bredden. Disse plankene kan du få skjært i riktig lengde hos bygg varehandelen.
        Klossene ved gulvet er 9 cm gange 4,9 cm.  Planken over( der hvor krysset starter) er 22 cm gange 5 cm og høyde 3 cm.Skråskjær disse.
  Midtstopper ( som krysset hviler på) er 32 cm gange 9,5 cm gange 3 cm.over denne kommer samme planke som under den.
 Under benker har vi også en lang planke på 5 cm gange 2 cm. ( kommer ikke til syne på disse bildene.)
    Skjær til plankene . Puss gjerne de største med pussemaskin og de minste for hånd. Jeg brukte litt grovt papir først også gikk jeg over med fint , ( ca 160-180 papir.).
  Syns selv at dette blei veldig kronglete forklart, MEN hvis du vil lage en enklere benk, dropp kryssbena. Og gå for rette ben) ! Håper dette er forståelig?? Bare å spørre hvis det er noe jeg ikke har fått med.
  Riktig god og kreativ helg til deg!
 Her skal jeg begi meg ut på et mye mindre sag+ tre- prosjekt i dag)Kryssbena gange 3 stykk
  
 

3 kommentarer:

 1. Takk takk:)) Gubben har sagt han kan, spørs bare når han får DET gjordt da;) Nå har eg begynt å pusse bordet, og er spent på resultatet:))
  God lørdag til deg<3
  Klem

  SvarSlett
 2. Så moro med bordet, gleder meg til å se)) Hvis det drøyer med benken , kan du jo bare få kutta ferdig i byggvarehandelen,pusse og skru sammen med drill))moro med forandring! Bordet blir nok kjempefint!! Fin fin lørdag til deg og))

  SvarSlett
 3. Alltid kjekt med det me kan laga sjølv!!!

  SvarSlett