Totalt antall sidevisninger

onsdag 6. mars 2013

Spisestuebordet vårt blir SENGEGAVL !l!!

Dette høres nok litt rart ut,men det er helt sant! Spisestuebordet skal skiftes ut, bare bordplata, da, bena skal få bli..
 Det som er så fint når man holder på med prosjekter, er at man lærer så mye underveis. Spisestuebord-prosjektet vårt lærte vi mye av. Neste bord brukte vi andre typer skruer  og annen tykkelse på bordplate. Siden vi begge to er litt perfeksjonister, skal vi bytte ut bordplata på bord nr en. Vi skal bruke et par størrelser mindre planker, for å få det utseende vi ønsker . De plankene vi har brukt, har lettere for å sprekke og vri seg, og det har det gjort littegrann. Så i dag er nye planker kjøpt inn, så skal de få ligge inne et par uker å tørke, før vi lager ny bordplate.  Men det ville jo vært litt synd å saget bordplata i biter og brukt til ved......så jeg fant ut at vi kan bruke det til sengegavl!)  Mulig det forresten blir en hel seng etterhvert. Har store planer, så får vi se om det lar seg gjøre i praksis!  ÅÅÅ,jeg gleder meg!  Nå er det tilbake til kjelleren å svinge malekosten på vegger og tak. (Jeg er av den typen som nesten ikke får sove om natten pga at jeg gleder meg til å bli ferdig med sparkling, pussing og grunning av vegger og tak. For da kan jeg endelig male, og jeg er såååå spent på hvordan det blir,hi hi)) Må si jeg gleder meg til å vise frem kjelleren etterhvert også!)
Riktig god solskinns-onsdag ønskes alle!

3 kommentarer:

 1. Kjempe god idé! Det ville være galt å kaste bort den fine bordplata! Tipper det blir helt nydelig. Gleder meg masse til å se :-)

  Ha en fin kveld, du :-)
  Klem fra Monica.

  SvarSlett
 2. Hei. Jeg har planer om å lsge et stuebord som ligner på det spisebordet du har laget. Har du forslag til hvilke materialer dom kan være lurt å bruke som bordplate?

  Anne Lise

  SvarSlett
 3. så hyggelig Monica)

  andgående bordplate ville jeg brukt ca.36mm tykkelse,gran,lykke til,hadde vært hyggelig å sett det ferdige bordet også!

  SvarSlett